Contact Email
[email protected]

Contact Tel
03 651 84 60

Geschiedenis

1954

Familiebedrijf opgericht in 1954 door Jozef Put, grootvader van de huidige zaakvoerder Willy Put. Begonnen op de Brechtsebaan 280 te Schoten met één smeerput en een beperkte atelier.
Een paar jaar later is er een benzinestation bijgekomen en werd het pand ernaast gekocht. Er werd een tweede smeerput gebouwd. Het familiebedrijf verkocht toen al tweedehandsauto’s met garantie.

1965

Succes bleef niet uit en in 1965 werd een perceel grond gekocht aan de overzijde van de straat, waar dan een toonzaal met magazijn werd gebouwd.

1972

Uitbreiding met verkoop van nieuwe wagens. Er werd toen gekozen voor het toen onbekende Russische merk Lada.

1978

Huidige zaakvoerder begint zijn loopbaan als carrosseriehersteller op 14-jarige leeftijd op leercontract. Na het behalen van zijn diploma in 1982 gaat hij aan de slag in het familiebedrijf. Het perceel naast de toonzaal wordt aangekocht om hier een nieuw benzinestation met self car-wash te bouwen.

1990

Opening van het benzinestation met shop en self cars-wash is een feit.

1995

Huidige zaakvoerder Willy Put neemt het bedrijf over van zijn vader en start met een nieuw onbekend merk DAEWOO. Met dir merk scoort De Voorkempen zeer goed in Schoten en omgeving.

2002

Het pand aan de andere zijde wordt gekocht en er worden plannen gemaakt om de Daewoo concessie uit te bouwen.

2003

Chevrolet (Daewoo) beslist éénzijdig om de overeenkomst niet meer te verlengen en heeft het meer gezien in mastedonden zoals GMAN.

2004

Willy Put kiest ervoor om geen nieuwe wagens meer te verdelen en maakt van zijn toonzaal een shop. Toch blijft de werkplaats functioneren en blijven de klant komen voor onderhoud en herstellingen.

2005

Na lang zoeken wordt een geschikte partner gevonden om de beste service te kunnen bieden aan klanten. Met Bosch Car Service als partner heeft De Voorkempen een sterke troef in huis om een snelle en doeltreffende diagnose te stellen en reparaties aan een eerlijke prijs te kunnen doen.